Author Topic: Memory Error?  (Read 3373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline «{FG}» EckoTheFurfag {M}

  • BRONZE VIP
  • Member
  • ****
  • Posts: 3
Memory Error?
« on: April 09, 2011, 10:51:10 PM »
Ever since I ordered a Bronze VIP, I've been getting this one particular error.
It closes down hl2.exe and prevents me joining for some odd reason

RealityRoleplay Perp Forums

Memory Error?
« on: April 09, 2011, 10:51:10 PM »

Offline shawn

  • SuperAdmin
  • Member
  • *******
  • Posts: 455
Re: Memory Error?
« Reply #1 on: April 10, 2011, 02:44:35 AM »
thatsa an error with your computer... did you try cleaning your gmod or reinstalling gmod?

If that doesent help it can be your Paged Pool or RAM

Offline «{FG}» EckoTheFurfag {M}

  • BRONZE VIP
  • Member
  • ****
  • Posts: 3
Re: Memory Error?
« Reply #2 on: April 10, 2011, 08:51:50 AM »

Offline shawn

  • SuperAdmin
  • Member
  • *******
  • Posts: 455
Re: Memory Error?
« Reply #3 on: April 10, 2011, 09:07:54 PM »
have yu tryed raising your paged pool or cace file at all yet? try that before you decide to spend money

Offline NmE | Teigan@

  • SILVER VIP
  • Member
  • ***
  • Posts: 3
Re: Memory Error?
« Reply #4 on: June 26, 2011, 02:11:55 AM »
I've had the same error since the gmod update on June 25th. I can't get in the server anymore, and it's just the HZ PERP3.5 server. I can connect to EVERY other server but this one. I;ve already re-installed gmod completely, deleted my ClientRegistry.blob file, deleted my cache, changed my DirectX level, changed video settings, EVERYTHING. But, I still can;t manage to get in. Since it only happens when I try to join the PERP server, could it be an issue with the server?

Offline shawn

  • SuperAdmin
  • Member
  • *******
  • Posts: 455
Re: Memory Error?
« Reply #5 on: June 28, 2011, 05:49:24 PM »
Join our teamspeak3 it will be easier for us to help you. Talk to either me (Bob Who) Or Killslick, We will do the best we can to help you.

AUTO CONNECT
ts3server://173.224.120.166:9987/
or heres the info to add manually
IP 173.224.120.166
Port 9987

To download teamspeak3 go here
http://download.futuretech.in/Teamspeak3/Client/